|
|
__ScrEaM RooM__ __ScrEaM RooM__ - najlepszy pokój bilardowy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ko@|_@^^
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 5:26, 15 Sie 2006 Temat postu: Ponoć za darmo, nic nie ma... |
|
|
Mam zły humor :Za co dostałem Bf-a i to na ID, IP SZOK ! ???Proszę o wypowiedź na ten temat ADM który Mnie tak potraktował, bez podstaw. Na pewno sie przeciwstawi temu, więc pomogę wyjaśnię odrazu nie złamałem żadnego z pkt-regulaminu odnośnie zachowania na czacie, i żadnego innego. Przytoczę tu że, admin który ma lvl 5 BIG LOL (ciekawe za co ) powinien wiedzieć ! "co może a czego nie..." (nie miesza się spraw prywatnych) - jeżeli nie ma ochoty na dyskusję prywatną z użytkownikiem, dla przypomnienia-pouczenia napiszę komenda : #ignore(nick) i po problemie a nie dla fantazji i poczuciu władzy-inaczej nie mogę tego nazwać, wykorzystuje swoje możliwości, w innym celu. Wstyd mi że, muszę pisać takie rzeczy, bo byłem TD-ADM . I jeszcze chciałem dodać, niech właściciel pokoju dobrze sie zastanowi, zanim podejmie decyzję w przyznaniu lvl Administratorom, bo to wstyd, że takie sytuacje zachodzą... 5 lvl heh... KPINA ! Proszę o rozpatrzenie...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerwosol0501
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Ząbki
|
Wysłany: Śro 0:51, 16 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
NIe wiem czy ktos Ci to rozpatrzy ten pan tak ma on widocznie podnieca sie tym banowaniem a potem sie masturbuje tym ja juz mam chyba bana na tym nowym forum bo chyba przesladuje go nick nerwosol i nie moze spac az zbanowal mnie nawet na forum za nicka:/ to chyba nie jest zbut madry a tak wogule to pozdro 8semka i niekturzy ze screamu ktuzi sa normalnymi ludzmi a nie... nie wiem kim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ko@|_@^^
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Śro 7:05, 16 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
RE ppt:"Mam zły humor" Mineło ponad 24 h dalej nie mogę wejść do pokoju, hmm czyżby "kompetentny admin z lvl 5-mój ukochany " nie miał nic do powiedzenia ??? jestem cierpliwy, ale do granic . Nie rozumiem, jeżeli niesłusznie ubiegam się o wyjaśnienia, to dlaczego nikt o tym nie napisze ? a Ja mam sobie czekać, bo komuś się nie chce i g... go to obchodzi, a może nie wie co napisać a może nie ma czasu !!?? BUAHAHA...CZEKAM !!!
RE: nerwosol0501 Cześć. Nie ma takiej opcji "czy" bo "czy=false" a "oczywiście=true" mały żart, bo to jest śmieszne... Pozdro for all...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|